Logo A nagykereskedők partnere

Hasznos információk 

 

                     
                     
                     
               

A Burisch cégfilozófiája

Tömören így fogalmazhatnánk meg:
Szakértelem a tanácsadásban, megbízhatóság és problémamegoldó hozzáállás a szállításban, tartós, hosszú távú partnerkapcsolatok kiépítése és ápolása. Ezeket az elveket követjük 70 esztendeje Ausztriában és immáron 25 éve Magyarországon. Mély meggyőződésünk, hogy az üzleti életben hosszú távon csak a hitelesség vezethet sikerre. Míg munkatársaink kiválasztásakor a sikeres eladáshoz nélkülözhetetlen tényezőkre, a lendületességre, szorgalomra és rugalmasságra helyezzük a fő súlyt, cégünk filozófiájához híven elsődleges kiválasztási szempontunk a hitelesség és a vevőkkel, szállítókkal és a kollégákkal való egyenrangú együttműködés.


A Burisch és beszállítói:

Beszállítóink korábban kizárólag Németországból kerültek ki, jelenleg a német partnerek mellett két osztrák beszállítónk is van, ugyanakkor továbbra is a legjobb minőségnek vagyunk elkötelezett híve. Amikor kiválasztunk egy beszállítót, a mindenkori szerződéses partnerünk kereskedelmi képviseletének tekintjük magunkat és ennek megfelelően vállaljuk át a termékbevezetés, reklámozás, raktározás, szaktanácsadás és a vevők továbbképzésének stb. feladatát.

 


A Burisch és vevői:

Magunkat a villamossági nagykereskedő, a villamos ipar és a villanyszerelés partnereinek tekintjük. Ott, ahol a nagykereskedelem betölti valódi funkcióját, magunkra nézve korlátozás nélkül kötelezőnek érezzük az ún. három-lépcsős forgalmazási utat, mint közös vevőink részére biztosítandó optimális megoldást. Ezen túlmenően feladatunknak tekintjük a tervezőknek, valamint szerződéses beszállítóink termékei minden potenciális felhasználójának informálását és szaktanácsadással való ellátását.